CadDraft de 'stille kracht' achter uw tekenwerk
 
Jakarta
 

Wat kan dit voor u betekenen

In Indonesië zeggen we ook "Hoe kun je van een ander houden als je niet eerst van jezelf houd". Laat mij dat vertalen. Iemand die constant in een verkeerde houding zit, of gebukt gaat onder stress krijgt vroeg of laat last van pijnklachten (zijn of haar lichaam laat de alarmbel(len) rinkelen). Iemand die pijn heeft wordt vaak humeurig en is daarmee niet prettig in de omgang voor anderen. Je zult dus eerst wat aan jezelf moeten doen om ook voor andere weer prettig in de omgang te worden.

In Azie maken we gebruik van  gevoel om de ander te laten stralen. Soms ook met het wegnemen van kleinen ontevredenheden. zoals rimpels, onjuist gevormde of onopvallende wenkbrauwen en ga zo maar door. Alles echter wel op een natuurlijk manier zonder gebruik te maken van kunstgrepen en ook een absoluut minimum aan apparaten.

Invulling gevend aan de naam Wellness Asian Beauty stellen wij graag alles in het werk om de medemens te laten stralen.

Wellness
Middels de diverse soorten massages zijn we in staat een ieder goed in zijn "vel" te laten zitten. Welzijn is de basis voor alles.
Iemand die goed in zijn "vel" zit, wordt automatisch al een stuk mooier.

Asian
Indonesische -, maar ook andere Aziatische technieken worden gebruikt om invulling te geven aan Wellness & Beauty. Dat kan o.a. door het gebruik van bamboe, maar ook door cupping.

Beauty
Aanvullende behandelingen kunnen worden gegeven om er voor te zorgen dat naast innerlijke schoonheid ook de uiterlijke schoonheid die aandacht krijgt welke gewenst is. Dit kan in de vorm van een facelift massage, maar ook door het epileren en/of verven van wenkbrauwen, welke de gezichts uitdrukking / uitstraling ten goede komen.

Apart noemen we graag nog even de Zwangerschap massage.

Een vrouw die zwanger is heeft vaak in deze periode een aparte uitstraling die eveneens vaak wordt getergd door bijkomende pijnen en vermoeidheden die het zwanger zijn minder prettig maken.

De zwangerschap massage houd rekening met de vrouw en het ongeboren kind. De vrouw wordt gemasseerd in een houding die door haar als prettig wordt ervaren met aandacht voor speciaal die plekken welke pijnlijk en/of vermoeid zijn en NIMMER zal het ongeboren kind hierbij een risico lopen. Duidelijk mag zijn, dat juist bij deze behandeling "het gevoel" van het grootste belang is.
Spacer
Copyright © 2019  - Wellness Asian Beauty -  All Rights Reserved